HOME > 学ぶ > 英語 > 英語の部屋 > 12月 朝学 Feelings①

12月 朝学 Feelings①

A.D.先生から、12月の朝学について報告がありました!

This month, we are learning about feeling. This month's Asagaku has the least amount of vocabulary words so far, so students were able to practice them many times. The homeroom teachers are very activie with how they use the materals and quiz the kids.

今月のテーマは『感情』です。感情に関係する単語の数は少ないので、子ども達は何度も練習することができました。積極的に参加してくださる先生方に感謝です。

The younger students really enjoyed the sing-along video from 'Maple Leaf Learning', starring Marty the Moose and his friends. Some classes started to sing along! I was so happy and suprised!

低学年の児童は『感情』の単語が使われている歌を楽しく歌いました。歌に出てきたMartyという名前のヘラジカとその友達と一緒に楽しく歌っていました。

Next week, students will watch a skit about feelings from the same series.

Check back next week for an update on the older students.

来週は高学年児童の様子をレポートします!